tag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post219717871304070628..comments2024-02-18T15:33:39.482+03:00Comments on Fili tuttuğum yerden bir de ben tarif edeyim...: Gün 24 Saat Yetmiyor Mu? Zaman Planlaması - Sinbo Digicook Elektrikli Düdüklü TencereÇokBilmişhttp://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-37272683241613497882024-02-08T17:03:46.854+03:002024-02-08T17:03:46.854+03:00İlgi çekici bir tarif.İlgi çekici bir tarif.Yükselhttps://www.tacev.com/yemek-takimlari-setinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-11563688511757167392019-01-20T17:52:47.682+03:002019-01-20T17:52:47.682+03:00I need spare parts for this product please give me...I need spare parts for this product please give me the spare part link Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07775079954187696717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-40635998076665398362018-12-17T20:37:26.799+03:002018-12-17T20:37:26.799+03:00Iyi günler ben düdüklü tencereden çok korkan biriy...Iyi günler ben düdüklü tencereden çok korkan biriyim evde farklı markalardan üç tane düdüklü tencerem var bu bahsini ettiğiniz elektrikli dudukluden aldim ilk kez deniyecem çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz zaten sizin yazınızı okuduktan sonra karar verdim almaya bakliyat kısmına bastım kurufasulye başlamak için 20 dakika ya giriş yaptı baska da bir yere dokanmadim on dakka sonra biraz ses çıkardı normalmi ne olur yardımcı olurmusunuzAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00837951926949076897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-69473334279152071842018-09-20T16:22:13.031+03:002018-09-20T16:22:13.031+03:00Pilav nasil yapılır bilen varmı digicook sinbo 500...Pilav nasil yapılır bilen varmı digicook sinbo 5005Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-26799441577275917542017-11-22T09:41:00.812+03:002017-11-22T09:41:00.812+03:00Düdüklü tencere modelleri arasından seçim yapmakta...<a href="https://www.tacev.com.tr/pisirme/duduklu-tencere/" rel="nofollow">Düdüklü tencere modelleri</a> arasından seçim yapmakta zorlanıyordum. Sizin önerinizle satın aldım :)Düdüklü Tencerehttps://www.tacev.com.tr/pisirme/duduklu-tencere/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-88208631958486850712016-12-21T12:46:06.811+03:002016-12-21T12:46:06.811+03:00Herkese merhabalar merak ettiğim tek şey bu gibi a...Herkese merhabalar merak ettiğim tek şey bu gibi aletlerde yoğurt nasıl mayalanır şimdiden teşekkür ederim Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01646301070853257687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-81683101290100848782016-11-14T18:32:44.243+03:002016-11-14T18:32:44.243+03:00Merhabalar bende aldim bu tencereden ama anlamadig...Merhabalar bende aldim bu tencereden ama anlamadigim.seyler var siz bilirsiniz o zaman bana yardimci olursaniz sevinirim ornegin kuru fasulye pisircem sogani once kavurmam lazim ic hazneyi ocaga alip sogani icinde kavurup malzemeyi koysak sonra yerine alsak olur mu nasil.olcak anlamadim:))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00279477354532959956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-11607237415096835622016-10-17T19:58:39.553+03:002016-10-17T19:58:39.553+03:00SİZİNKİ 5005 Mİ YOKSA 5006 MI ?
ÇÜNKÜ 5005 OLAN 7...SİZİNKİ 5005 Mİ YOKSA 5006 MI ? <br />ÇÜNKÜ 5005 OLAN 7 LT OLDUĞU YAZIYOR <br />5006 OLAN 10 LT İMİŞ. BEN ALMAK İSTİYORUM YALNIZ AÇIKLAMASINDA ERTELEME YAZMADIĞI İÇİN DOĞRU ÜRÜN OLUP OLAMDIĞINDAN EMİN OLAMADIM :) YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04885280742524515166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-4367443940282605242016-05-29T11:10:58.394+03:002016-05-29T11:10:58.394+03:00ben bekar olduğum için rica etsem yemek tariflerin...ben bekar olduğum için rica etsem yemek tariflerini daha ayrıntılı paylaşır mısınız?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-3878302303377245752016-05-29T10:59:01.451+03:002016-05-29T10:59:01.451+03:00redmond diye bir markanın da var sanırımredmond diye bir markanın da var sanırımAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17230810414787151914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-33075528040309468092016-04-20T14:46:42.411+03:002016-04-20T14:46:42.411+03:00ben kullanıyorum harika çok mamnunum hele kuzu etl...ben kullanıyorum harika çok mamnunum hele kuzu etla ayva dolmasını öyle güzel yapıyor bayılıyorum yemesine en rahat tencere koy tencereye yemeği git gezmeye gel yemek hazırAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-17065274710734027852012-11-30T13:13:11.657+02:002012-11-30T13:13:11.657+02:00Afiyet olsun :)Afiyet olsun :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-43731334829462963142012-11-30T10:32:33.070+02:002012-11-30T10:32:33.070+02:00teşekkür ederim, hem cevaplar hem güzel sözün hem ...teşekkür ederim, hem cevaplar hem güzel sözün hem de tavsiyen için. aldım hadi hayırlu olsun bana:) pilavı yapıverdim hemen çok lezzetli oldu.Nisanin Web Günlüğühttp://www.nisansoysal.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-29585384588229607432012-11-28T00:07:57.790+02:002012-11-28T00:07:57.790+02:001. Emaye için de zararlı derler aslında. Mesela bi...1. Emaye için de zararlı derler aslında. Mesela bizim evde emaye kaplar asla sıcak yemeklerde kullanılmazdı, hoşaf filan koyardık içine. Emaye tencerem olmadığı için araştırmamıştım nedenini ama aklımda öyle kalmış.<br /><br />2. Blendırı teflona değdirmemeye çalışıyorum. 10 litrelik ya benm tencere, içi çok geniş. Tencereye değdirmeden de blendırdan geçirebiliyorum.<br /><br />3. Düdüklü tencere konusunda kafam karışık benim zaten. Eskiden düdüklüde pişirmek daha sağlıklı, çünkü kısa sürede pişiriyor, uzun sürede pişen yiyeceğin tüm gıda değerleri ölüyor diyorlardı. Ama şimdi UHT sütü tü kaka ilan ettiler. Niyeymiş? Basınç altında besin değerleri ölüyormuş. E hani kaynatırken besin değeri ölüyordu da basınç altında ölmüyordu? Doğru düzgün bir araştırma da yok bu konularda, her kafadan bir ses çıkıyor.<br /><br />Ben çoğunlukla toprak tenceremde yeavaş yavaş pişiriyorum, eti de sebzeyi de... Ama vaktim yoksa, zamanımı dışarıda geçirmek istiyorsam da Sİnbo'yu kullanıyorum. Yemeğin de lezzetine bakıyorum, besin değerlerini kafama takmamaya çalışıyorum. Kızım zaten bu ara çoğunlukla çiğ beslenmek istiyor, sıcak yemek istemiyor. Ben de bol bol salata ve meyve tüketmeye gayret ediyorum. Bir şekilde dengeliyoruzdur herhalde besin değerlerini diye ümit ediyorum.<br /><br />Seninle fikir alış verişinde bulunmak da çok zevkli bu arada :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-52317525054288587072012-11-20T10:02:40.272+02:002012-11-20T10:02:40.272+02:002.5 kişi:)
1-emaye tarzı bir şey, çelikten daha sa...2.5 kişi:)<br />1-emaye tarzı bir şey, çelikten daha sağlıklı olduğunu iddia ediyor satıcı. peki çorbayı pişirdikten sonra nasıl blender ile karıştırıyorsun teflonda? başka kaba alıp mı karıştırıyorsun yoksa, aksi taktirde teflon zedelenmez mi?<br />iyice inceledim de çelik tencereli olanların çeliklerini kalitesi çok kötü burada. supor marka eski modellerde teflon+çelik tencere kullanırken yeni modellerinin hepsine bir teflon+ bir emaye tencere koymuş. çelikten çok daha iyiyiymiş.<br />bir soru daha:) nurtiden dönen demir azalımı mevzusu var ya. bu tencereyle pişen kırmızı etin demir durumu hakkında bir tahminin var mı?<br />fiyatlar 85tl-257tl arası model model, çeşit çeşit,ne özellikler ne özellikler:)<br />cvp için teşekkürler bu aradaNisanin Web Günlüğühttp://www.nisansoysal.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-46363027548072004312012-11-16T21:44:20.130+02:002012-11-16T21:44:20.130+02:00Zaten Sinbo'dan oralardan getiriyor sanırım bu...Zaten Sinbo'dan oralardan getiriyor sanırım bu ürünleri. <br /><br />Eğer Sinbo düdüklü tencerenin çelikten vs iç haznesi varsa, ben de istiyorum. Çünkü teflon kullanmak istemiyorum ve Sinbo Digicook'ta şikayetçi olduğum tek mevzuu bu.<br /><br />1. Güveç derken, bildiğimiz torprak kaptan mı bahsediyorsun? Hani Sinbo düdüklü ya, çatlamaz mı toprak kap? Güveç kısmını tam anlamadığım için çelik iyidir diyorum.<br /><br />2. Ben 10 lt'lik kullanıyorum. Fazlasıyla yetiyor. Siz de zaten 2,5 kişisiniz, size yeter sanırım 6 lt'lik hazne.<br /><br />Hem Roomba hem de Sinbo benim ellerim kollarım. Her gün ikisini de icat edene hayır dua ediyorum. Al gerçekten, sen de bana hayır dua edeceksin, verdiğin paraya değecek.<br /><br />Bu arada, burada 100-150 TL civarında Sİnbo Digicook, orada ne kadar?ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-76901715405263872132012-11-14T09:19:44.331+02:002012-11-14T09:19:44.331+02:00merhaba cokbilmisss:)
şimdi biliyorsun çindeyim ve...merhaba cokbilmisss:)<br />şimdi biliyorsun çindeyim ve burada yüzlerce çeşit var. kek de yapıyor buradakiler:)) bişi alırken araştırmak bana zevk verdiğinden 1-2 hftdır araştırıyorum bir türlü karar veremedim. çok fazla ayrıntı var. dışının soğuk olması, tencerenin bazı partlarının çelik olması, kapağının tek ya da 2 prç olması, wattı, haznesi, markası,çocuk yemeği pişirme düğmesi, zartu zurtu.. hem internetten bakıyorum ara ara da markete gidip ordakilerle konuşup birebir inceliyorum. neyse, senin fikirlerine güvendiğim için fikrini almak istedim.<br />1-burada iki tencere veriyorlar. teflon kesin cepte. ikinisi paslanmaz çelik mi yoksa güveç mi tercih edeyim?<br />2-en büyüğü 6lt burada o yeter mi sence?<br />elektrikli süpürgededen sonra şimdi de bu. biri beni senin siteni okumayı durdursun :PNisanin Web Günlüğühttp://www.nisansoysal.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-1344728045930835242012-09-14T04:36:09.139+03:002012-09-14T04:36:09.139+03:00Tencereyi çalıştırabildin mi? :)Tencereyi çalıştırabildin mi? :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-85757231012839019072012-09-14T04:33:53.775+03:002012-09-14T04:33:53.775+03:00Biz de onun sayesinde yazın bol bol yüzdük. Sabah ...Biz de onun sayesinde yazın bol bol yüzdük. Sabah yemek malzemelerini atıp, plajdan dönüş saatimize ayarlıyorum. Eski akdınalr ne yapıyorlarmış? :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-17852957399169238532012-09-11T17:33:43.222+03:002012-09-11T17:33:43.222+03:00ÇokBilmiş, ben de çok menunum makinamdan, daha bir...ÇokBilmiş, ben de çok menunum makinamdan, daha biraz ünce Taze fasulyeni pişirdimmmmmmm diye öttü... Sevgiler...Feridehttps://www.blogger.com/profile/01073515775293973206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-89431429065231358672012-06-28T17:44:55.368+03:002012-06-28T17:44:55.368+03:00Bu alet de bir tür düdüklü tencere neticede. Düdük...Bu alet de bir tür düdüklü tencere neticede. Düdüklüden tek farkı elektirik ısısıyla çalışıyor olması. Dolayısıyla basınç elde edecek buharı üretene kadar suyu ısıtması gerekiyor. Düdüğünü ondan sonra indiriyor. 15 dakikayı düdüğünü indirdikten sonrasu için hesaplayacaksınız.<br />Hani düdüklü tencereyi ateşe koyarız, sonra düdük sesi gelsin diye bekleriz, düdük sesi geldikten sonra düdüğü indirir ve süre tutaruız ya? Aynı hesap, fark yok. Sadece düdük indirme işlemini kendi yapıyor ve süre sonunda da kendi kendine kapanıyor. Avantajlı yanı bu.ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-79397895636469654982012-06-28T12:16:35.996+03:002012-06-28T12:16:35.996+03:00peki suyu sıcak mı soğuk mu ekliyorsunuz?soğuk old...peki suyu sıcak mı soğuk mu ekliyorsunuz?soğuk olduğunda pişirme süresi oldukça uzuyor.göstergede yazıldığı gibi 15 dk falan pişmiyor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-45925186582682023262012-05-23T14:54:26.081+03:002012-05-23T14:54:26.081+03:00Yeteri kadar talep gelirse belki çelikten filan da...Yeteri kadar talep gelirse belki çelikten filan da yaparlar diye ümid ediyorum. Şİmdilik kullananı az diye pek kafaya takmıyorlardır kesin.ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-42524236503995987842012-05-23T14:23:03.322+03:002012-05-23T14:23:03.322+03:00ah keşke teflon olmasa imiş dediğiniz gibi...ah keşke teflon olmasa imiş dediğiniz gibi...Gulsenhttps://www.blogger.com/profile/15661767144240528313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-92164492500244361252012-03-31T17:10:06.130+03:002012-03-31T17:10:06.130+03:00Damak zevkine ve hamaratlık derecene göre değişir ...Damak zevkine ve hamaratlık derecene göre değişir :) Ben tembelim ve soğan tadını severim. Bu nedenle her şeyi çiğden atıp, kapağını kapatıyorum. Ama istersen önce soğanı kavurup, sonra eti atabilirsin. Ama eti her halükarda çiğden atıyorum. Kuşbaşı etin pişmesi 20 dakikayı geçmiyor zaten. Önceden pişirmeye gerek olmuyor.ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.com