tag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post4167657450293314505..comments2024-02-18T15:33:39.482+03:00Comments on Fili tuttuğum yerden bir de ben tarif edeyim...: Şubat'ın 3. Haftası Pazarda Neler Var? Pırasa KavurmaÇokBilmişhttp://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-62788725585477720152012-03-05T18:18:52.857+02:002012-03-05T18:18:52.857+02:00pırasanın faydaları çok http://sifalibitki.biz/pir...pırasanın faydaları çok http://sifalibitki.biz/pirasa.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-13897850472638103162012-03-01T20:37:20.385+02:002012-03-01T20:37:20.385+02:00Yarın bende karnıbahar graten yapacağım inşallah g...Yarın bende karnıbahar graten yapacağım inşallah güzel olur pek üşengeç değilimdir yemek konusunda keşfettiklerimi hemen yapmaya çalışırım.Siz fikir verin heheh ben yaparım.minikkushttps://www.blogger.com/profile/10963409378532075539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-60606189514110438232012-02-28T19:21:42.715+02:002012-02-28T19:21:42.715+02:00Demek fırında brokoli ha? Çok basit bir tarif. Tam...Demek fırında brokoli ha? Çok basit bir tarif. Tam bana göre :) Hemen denemeliyim.ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-28706226045604328712012-02-28T12:25:35.748+02:002012-02-28T12:25:35.748+02:00Kırmızı ile sarı mercimek birlikte pişince bana da...Kırmızı ile sarı mercimek birlikte pişince bana da daha lezzetli geliyor sanki. Böyle düşünen tek ben değilmişim :)<br /><br />Brokoliyi buharda haşlanmış ya da fırında az zeytinyağı ve baharata bulayıp kızartıyorum.<br /><br />Karnıbaharın her türlüsünü severim ama geçen gün karnıbahar mantısı yaptım, güzel oldu. Karnıbaharları haşladım, üstüne kıyma kavurdum döktüm. Son olarak sarımsaklı yoğurt koyup yine üzerine kırmızı biber tereyağ sos ve nane serptim.İpeknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-35877392902870679522012-02-24T16:46:43.103+02:002012-02-24T16:46:43.103+02:00Çok sıkışırsam kutu krema koyuyorum ama sağlıksız ...Çok sıkışırsam kutu krema koyuyorum ama sağlıksız tabii, hemen hemen bütün güzel şeyler gibi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-86140255729434530912012-02-24T14:45:40.966+02:002012-02-24T14:45:40.966+02:00Ben de karnıbahar graten hastasıyımdır. Ama beşame...Ben de karnıbahar graten hastasıyımdır. Ama beşamel sos yapmaya bile üşeniyorum ya ben :( Offf, ben niye bu kadar tembelim ya?ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-33103985487665101672012-02-24T14:44:48.572+02:002012-02-24T14:44:48.572+02:00Bazen aklına gelen fikir o kadar basit oluyor ki h...Bazen aklına gelen fikir o kadar basit oluyor ki herkesin aklına gelebilir sanıyorsun ama basit olan her zaman akıl edilmesi en zor olan oluyor :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-62064949725967397502012-02-24T14:31:32.934+02:002012-02-24T14:31:32.934+02:00Brokoliyi azıcık haşlayıp ısıya dayanıklı kaba akt...Brokoliyi azıcık haşlayıp ısıya dayanıklı kaba aktarıyor, üzerine graten sosla kaplayarak fırına veriyorum. Ev halkının bünyesi ancak o şekilde kabul ediyor güzelim çiçeği :) Bana kalsa çiğ çiğ bile yerim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-25958126915448641112012-02-23T21:51:15.513+02:002012-02-23T21:51:15.513+02:00Geçenlerde karnıbaharı tavada kavurdum. Belki beni...Geçenlerde karnıbaharı tavada kavurdum. Belki benim dışımda herkes bu tarifi biliyordur ama belki de bilmiyordur :)) tereyağını biraz erittikten sonra çiçek yağını koyuyorsunuz böylece hem tereyağ kokusunu almış hem de çabuk yanmasını engellemiş oluyorsunuz. çiçek yağından sonra karnıbaharları tavaya koyup altını orta-hararetli açıp arada çevire çevire pişiriyorsunuz çok lezzetli oluyor. yağa tuz koymayı da unutmayın.Günışığıhttps://www.blogger.com/profile/04159375808207976918noreply@blogger.com