tag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post7140652816824453067..comments2024-02-18T15:33:39.482+03:00Comments on Fili tuttuğum yerden bir de ben tarif edeyim...: Ordu Merkez'de Nerede Yemek Yenir? Gardenya Cafe & RestaurantÇokBilmişhttp://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-89417245472783186462012-11-29T11:18:00.302+02:002012-11-29T11:18:00.302+02:00Offf amama ayrıntısı varmış :) Gümüşhane'de de...Offf amama ayrıntısı varmış :) Gümüşhane'de de süt yüzü denen süt kreması, tereyağı ve buğday unu ile yapılan bir tür kuymak vardır. Böyle yağı kustura kustura yaparlar, insan onu yedi mi 5 km koşabilir, hatta koşsa iyi olur o kadar kaloriden sonra :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-76368096107001698812012-11-28T14:48:05.965+02:002012-11-28T14:48:05.965+02:00muhlamanın yapılışı yöreye göre değişiyor.dediğini...muhlamanın yapılışı yöreye göre değişiyor.dediğiniz gibi mısır unlu muhlamayı genelde rize ve artvin civarında yapılır.<br /> trabzon'da muhlama aynı sizin fotoğrafınızda ki gibi yalnızca çekme peynir ve tereyağından oluşur. içerisine mısır unu eklenirse o zaman "kuymak" yada "havic" oluyor. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-55324020516088449992012-11-09T23:16:46.868+02:002012-11-09T23:16:46.868+02:00Hafta da 3-4 defa mıhlama yaparım ben kahvaltıda, ...Hafta da 3-4 defa mıhlama yaparım ben kahvaltıda, çok severim :)ÇokBilmişhttps://www.blogger.com/profile/07934294240496778159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7035870766841932348.post-27877710035336035032012-11-09T18:37:50.948+02:002012-11-09T18:37:50.948+02:00Mıhlamaaaa , canım cekti , yarın kahvaltıya yapayı...Mıhlamaaaa , canım cekti , yarın kahvaltıya yapayım bari . Aksam agır gelir diye düşünmesem şimdi yapacagım valla . Yum yummkuzunun annesihttps://www.blogger.com/profile/02995043294075526898noreply@blogger.com